Nazilli Belediyesi ekiplerinden, okullara temizlik desteği!

Yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla dilekçe vererek müracaatta bulunan okullarda, Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir ortamda yeni eğitim-öğretim dönemine başlamaları için harekete geçen Nazilli Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki okullarda kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Çim biçme, ağaç budama ve çiçek bakımı gibi işlemlerle dış mekanları ferah bir görünüme kavuşturan ekipler, okul çevresinde biriken atıkları da titizlikle temizledi.

TALEPLERE ANINDA YANIT!

Hijyen standartlarının üst seviyede tutulması için eğitim kurumlarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Yeni eğitim-öğretim dönemi dolayısıyla okullarımızdan talepler aldık. Özellikle bahçe temizliklerinin yapılması ve yabani otların biçilmesi yönünde dilekçeler geldi. Ekiplerimiz de gerekli incelemeyi yaparak, hızla çalışmalara başladılar. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmeleri için bu tür çalışmalar büyük önem taşıyor.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi ekiplerinden, okullara temizlik desteği!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin