Nazilli Belediyesi ekipleri gece boyunca sahaya destek oldular!

İzmir Selçuk'tan başlayıp Kuşadası'ndaki ormanlık alana ulaşan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının söndürme çalışmalarına ilk andan itibaren destek olan Nazilli Belediyesi ekipleri, kontrol altına alınan yangının ardından soğutma çalışmalarına da yardımcı oluyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Selçuk ve Kuşadası sınırında yangın çıktığı haberini alan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, söndürme çalışmalarına destek sağlanması için ekiplerine talimat verdi.

Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangını söndürmek için canla başla mücadele eden ekipler, Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de yardıma gelen itfaiye, emniyet, jandarma ve çeşitli sivil toplum kuruluşu çalışanlarıyla gece boyunca koordineli bir şekilde yangına müdahale ettiler.

Selçuk ve Kuşadası halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tetik; “Böyle bir felaketin yaşanması bizleri derinden üzmüştür. Tek bir ağacımız bile hepimiz için çok kıymetlidir. Yaşanan aşırı sıcakların otları kurutması ve rüzgarın etkisiyle yangın ne yazık ki çok fazla büyüdü. Tek tesellimiz, yangının kontrol altına alınmış olması ve kimsenin zarar görmemiş olmasıdır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi ekipleri gece boyunca sahaya destek oldular!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin