Nazilli Belediyesi ekipleri, çevre yolunda mazgal temizliği yaptı!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre yolu üzerindeki mazgal ve yağmur suyu hatlarında geniş çaplı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kum, çakıl, yaprak ve araçlardan dökülen yağın yanı sıra, çevresel atıklarla tıkanma riski taşıyan mazgallar, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Yaşanabilecek sel ve su taşkınlarının önüne geçmek için öncelikle mazgalların ızgara kısımlarındaki balçık ve benzeri birikintilerin oluşturduğu tıkanıklıklar giderildi. Izgaralar kaldırılarak iç haznelerde biriken kum, çakıl, toprak parçaları, pet şişe ve çeşitli metal kutular alınarak sağlıklı hale getirildi.

Devlet Karayolu güzergâhında; Yeni Mahalle, Dörtyol Otogar Kavşağı’ndan başlatılan çalışmalar, Yeşilyurt Mahallesi, taş duvar mevkiinde sonlanırken, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, gerçekleştirilen çalışmanın değişen iklim koşulları nedeniyle yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçmeyi hedeflediğini belirtti. Tetik, bu tür çalışmaların düzenli olarak şehir genelinde de devam edeceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi ekipleri, çevre yolunda mazgal temizliği yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin