Nazilli Belediyesi ekipleri, ateş savaşçılarının yanında!

Nazilli’ye bağlı kırsal Kahvederesi Mahallesi’nde gece yarısı çıkan yangında yaklaşık 8-10 dönümlük alan zarar görürken, Nazilli Belediyesi’ne ait su tankeri, arazöz ve personeli bölgedeki ekiplere su takviyesi yaparak yangının kısa sürede söndürülmesine yardımcı oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’ye 20 km uzaklıkta bulunan Kahvederesi’nde gece saatlerinde yangın paniği yaşandı. İhbarın alınmasının ardından Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in talimatı ile Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait su tankeri ve arazöz, yangın bölgesine ivedilikle ulaşarak Orman Genel Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir İtfaiye Ekipleri’ne destek oldular.

Hem ateş savaşçılarının hem de onlara destek olan Nazilli Belediyesi ekipleri ile yangının kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülmesi mahalle halkını sevindirirken, yaklaşık 8-10 dönüm alanın zarar gördüğü öğrenildi.

NAZİLLİMİZİ, ORMANLARIMIZI KORUYALIM!

Yangınlarda özellikle yaz aylarının çok büyük etkisinin olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik; “Ülkemizde ve bölgemizde yaz ayları çok sıcak ve çok etkili yaşanıyor. Bununla birlikte ormanlık alanlarımızda yaşanacak en küçük dikkatsizlik ve tedbirsizlik, maalesef büyük yangınlara yol açabilmektedir.

Nazillimizi, ormanlarımızı, yeşil alanlarımızı korumak adına herkesi daha dikkatli olmaya ve önlem almaya davet ediyorum. Geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi ekipleri, ateş savaşçılarının yanında!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin