Nazilli Belediyesi, deforme olan yolları etap etap yeniliyor!

Zafer Mahallesi ile Dallıca Mahallesi’ni birleştiren ve toplamda 4 bin 450 metrekarelik taş döşemesi yapılacak olan 520/1 Sokak’ta yol yenileme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi 520/1 Sokakta yol yenileme çalışmalarının birinci etabını tamamladı. Zafer Mahallesi ile Dallıca Mahallesi’ni birleştiren sokağa, toplamda 4 bin 450 metrekarelik taş döşemesi yapılacak.

ÖNCESİ
SONRASI

ÖNCESİ
SONRASI

Zafer Mahallesi kısmında 2 bin 350 metrekarelik kilitli parke taşı döşemesi yapılarak birinci etabı bitirilen yolun ikinci etabı için çalışmalar hızla sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında Dallıca Mahallesi kısmında kalan 520/1 sokağın öncelikle deforme olan asfaltının iş makineleri ile kazınmasının ardından stabilizesi yapıldı. İkinci aşama için hazırlanan sokakta, yaklaşık 2 bin 100 metrekarelik kilitli parke taşı döşenecek.

VATANDAŞLARIMIZIN YOL KONFORUNU ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kademeli olarak gerçekleştirilen yol yenileme çalışmalarını vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ve ivedilik durumuna göre planlanarak yapıldığının altını çizen Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Mevcut yolların kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın yol konforunu arttırmak için gayret gösteriyoruz. Kış gelmeden kullanımı en kötü yollarda çalışmalarımız yoğunlukta. Artan sıcaklara rağmen büyük özveriyle çalışan ekiplerimize minnettarız. Tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi, deforme olan yolları etap etap yeniliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin