Nazilli Belediyesi, Bozyurt’ta yol yapım çalışmalarına başladı!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bozyurt Mahallesi Selahattin Acar Sokağı’nda yol yapım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yağışlı havalarda çamur, güneşli havalarda ise toz nedeniyle mahalle sakinlerini rahatsız eden Bozyurt Mahallesi Selahattin Acar Sokağı’nda yol yapım çalışmalarına başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak yolun stabilizesini gerçekleştirdi.

NAZİLLİMİZ İÇİN SAHADAYIZ

Kilit parke taşı döşemelerinin yapıldığı yolun kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacağını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazillimizin merkezinden en ücra noktalarına kadar hizmet götürmek için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk gün sürekli sahada halkımızla bir arada olacağımızın sözünü vermiştik. Ekibim de ben de Nazillimiz için sahadayız.” dedi.

Çalışmalarından dolayı Nazilli Belediyesi’ne teşekkür eden Mahalle Muhtarı Mehmet Güler, Bozyurt’a yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, diğer eksiklerin de tamamlanması için talepte bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi, Bozyurt’ta yol yapım çalışmalarına başladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin