Nazilli, Belediye Meydanı’ndaki Büyükşehirin konseri ile coştu!

'Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı' eğitimcilerinin sahne aldığı Nazilli Belediye Meydanı'ndaki konserde, Nazillililer şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti, gönlünce eğlendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Yaz Konserleri’ kapsamında Belediye Meydanı’nda düzenlenen ‘Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’ konseri, Nazillilileri mest etti.

Onun Arabası Var, Yalanın Batsın, Aya Benzer Yüreğim, Ben Güzelden Anlarım, İsyankar ve Padişah gibi çoğunluğu 90’lardan oluşan ve dillere plesenk olmuş günümüz şarkılarından seçilen repertuarıyla, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçısı Efe Dumancı ve arkadaşları, Nazilli sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattılar.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ile eşi Ayşin Tetik ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Sevim, coşkunun ve eğlencenin dozunun bir an bile düşmediği konseri, Nazillililerle birlikte izledi.

Şarkı arasında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun programı dolayısıyla katılamadığını belirten Dumancı, Topuklu Efe’nin selamını getirdiğini ifade etti.

Konserin ilerleyen dakikalarında sahneye çıkan Başkan Tetik de, katılımlarından dolayı tüm Nazillililere teşekkür ederek, hem hizmet anlamında hem de kültürel etkinlikler anlamında gençlerin ve kadınların önceliği olacağını belirtti. Tetik, “Başta Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu hanımefendi olmak üzere, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Nazillililerin hep bir ağızdan eşlik ettiği muazzam konser, yaklaşık 2 saat sürdü.

ONLAR BİRER EĞİTİMCİ! 

‘Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın konserinde muhteşem performanslarıyla büyük beğeni toplayan solist Efe Dumancı ve arkadaşları; Semih Günay (Bağlama, Klasik Gitar), Mustafa Pekgüzel (Basgitar), Metin Demirhan (Bateri), Ayberk Kabakçı (Piyano) ve Fatih Kaya (Klarnet), aynı zamanda konservatuvarda eğitimci olarak kursiyerlere ders vermeye devam ediyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli, Belediye Meydanı’ndaki Büyükşehirin konseri ile coştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin