Nazilli Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumu yapıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik başkanlığında yapılan Nazilli Belediye Meclisi Temmuz 2024 dönemi 1. Oturumu’nda, ek maddelerle birlikte 12 madde görüşüldü. 1 maddenin Plan ve Bütçe Komisyonu’na, 4 maddenin ise İmar Komisyonu’na havale edildiği toplantıda, diğer maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Meclisi Temmuz 2024 Dönemi Olağan Toplantısı 1. Oturumu, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik başkanlığında yapıldı.

Ek gündem maddeleriyle bilikte toplam 12 maddenin görüşüldüğü Meclis toplantısında; ilk olarak, CHP’li Erhan Algan’ın istifası ile boşalan Encümen Üyeliği’ne Onat Erdağ, İmar Komisyonu’na ise Nezahat İçer oy birliğiyle seçildi.

Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeliği, yıllık 300 bin lirayı bulan aidattan tasarruf etmek amacıyla feshi görüşülerek kabul edilirken, ekonomist kadro mühendis kadrosuyla değiştirildi ve NAZKOOP’un Yönetim Kurulu’nun oluşturulması için Başkan Tetik’e yetki verilmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemde yer alan; 2024 yılı gelir tablosunda enflasyon oranında artış yapılması teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, imar değişikliği içeren 5., 6., 7. ve 8. maddeler ise İmar Komisyonu’na havale edildi.

Nazilli Belediyesi youtube hesabından ve dev ekrandan canlı yayınlanan Nazilli Belediye Meclisi Temmuz 2024 Dönemi Olağan Toplantısı’nın 2. Oturumu 4 Temmuz Perşembe günü saat 15:00’de yapılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumu yapıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin