Nazilli Belediye Meclis Üyeleri de netleşti!

Seçimlerin tamamlanmasının ardından gözler Nazilli Belediye Meclisi’ne çevrildi. Dr. Ertuğrul Tetik’in Belediye Başkanlığı’nı kazanması ile CHP, Belediye meclisinde 20 sandalye ile, seçimlerin ikinci partisi olan AK Parti ise 11 sandalye ile temsil edilecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından gözlerin çevrildiği Belediye Meclisi de şekillendi. Resmi olmayan sonuçlara göre (kesin sonuç YSK tarafından ilan edilecek); Belediye Meclisi Seçimlerinde CHP %47,37, AK Parti %32,67, İYİ Parti %6,17, MEMLEKET Partisi %4,41, DEM Parti 3,67, ZAFER Partisi %1,98, YENİDEN REFAH Partisi %1,28, SAADET Partisi ise %0,67 oy aldı. Bu sonuca göre CHP, Belediye Meclisi’ne 20, AK Parti ise 11 isim gönderecek.

CHP’li Dr. Ertuğrul Tetik’in Nazilli Belediye Başkanı olmasıyla, listesindeki kontenjan adayları Erhan Algan, Selahattin Yılmaz ve Gürel Çırpanlı ile birlikte Meclis Üyesi Adaylarından; Serkan Sevim, Kadir Mutlu, İrem Gürsoy, Hakkı Siber, Fatih Pehlivan, Yezdan Yıldırım, Avni Yeloğlu, İsmail Civlez, Gazi Güzel, Uğur Onat Erdağ, Ahmet Volkan Tamkan, Nezahat İçer, Gamze Arslan Kabaklı, Erşah Onur, Aybüke Yitim, Yunus Uğurlu ve Gürsel Kepenekli, Meclis sıralarında yer alacak CHP’li isimler oldular.

Taner Sayın, Hulki Karakaya, Faruk Kutlu, Vahit Aysan, Esin Ülkü Beyazıt, Aziz Cemalbey, Suat İşbilen, Tanay Kandemir, Sevgül Batur, Serkan Aksoy, Osman Bilgen de Meclisin yeni dönemdeki AK Partili isimleri olacak.

Seçim sonuçlarına göre; Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği’ne Ertuğrul Tetik, Gürel Çırpanlı, Serkan Sevim, Kadir Mutlu, İrem Çevik Gürsoy ve Fatih Pehlivan seçildi…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediye Meclis Üyeleri de netleşti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin