Nazilli, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı törenle kutladı!

Kurtuluş Savaşı’nı zafere taşıyan Büyük Taarruz’un 102. Yıldönümünde; Zafer Bayramımızı coşkuyla kutladık, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle andık.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Nazilli’de de coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü münasebetiyle Nazilli Kaymakamlığı himayesinde gerçekleşen törenin adresi yine İstasyon Meydanı oldu.

Atatürk Anıtı’na ilk olarak İlçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan ve akabinde sırasıyla; Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ile Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Refik Özsoy çelenk sundular.

1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Personel Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bünyamin Açıkgöz, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi.

Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı tören, Nazilli İlçe Kaymakamlığı’ndaki ‘Tebrikat Töreni’ ile devam etti. İlçe Kaymakamı Kan, kaymakamlık binasında tebrikleri kabul etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı törenle kutladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin