Naz Naz’da kritik Karacabey maçı hazırlıkları sürüyor!

Kendi evinde karşılaşacağı Karacabey Belediyespor maçını kritik bir eşik olarak gören Nazilli Belediyespor, 36. haftayı galibiyetle kapatmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki siyah-beyazlı ekibimiz Nazilli Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Siyah İnciler’de Teknik Direktör Bülent Ertuğrul gözetiminde ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanın ilk bölümünde kısa pas çalışan oyuncular, ikinci bölümde ise orta ve şut çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise belirlenen alanda çift kale maç yapan futbolcular, yenişemeyince maç penaltılara kaldı. Penaltılar sonunda kazanan mavi takım oldu.

Naz Nazlı kaleciler ise antrenmanda kendilerine hazırlanan özel program dahilinde çalıştılar.

ANTRENMANI, BAŞKAN KAYA VE YÖNETİCİLER DE İZLEDİ!

Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve yöneticiler, kritik Karacabey maçı için futbolcuları antrenmanda yalnız bırakmadı. Antrenman sonrasında gerçekleşen toplantıda, futbolcular gerekeni sahada yapacaklarının sözünü verince, Başkan Kaya ve yöneticiler de, kendi üzerlerine düşeni yapma sözü vererek takımda moralleri yükselttiler.

KAPTAN TAKIMLA ANTRENMANLARA BAŞLADI!

Ankaraspor maçında sakatlanan kalecimiz Ömer Kavrukacı, bugün itibariyle kendini zorlamadan takım ile birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Naz Naz’da kritik Karacabey maçı hazırlıkları sürüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin