Naz Naz, Diyarbekir’den 3 puanla dönüyor!

Diyarbekirspor’u Diyarbakır Stadı’nda 2-0 yenen Nazilli Belediyespor’da 4 hafta sonra gelen galibiyet, hem camianın hem de taraftarın moralini yerine getirdi. Küme düşme hattının bir tık üstünde yer alan temsilcimiz, bu galibiyetle kümede kalma adına rahat bir nefes aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcimiz Nazilli Belediyespor, 33. hafta karşılaşmasında Diyarbekirspor’a konuk oldu. Diyarbakır Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Nazilli Belediyespor, henüz 3. dakikada Tibet Öniz ile skoru 0-1’e getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, temsilcimiz rakibin baskısına rağmen ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Üç topu direkten dönen Diyarbekirspor karşısında, 87. dakikada Talha Erdoğan ile aradığı golü bulan Siyah-İnciler, son dakikalara rahat girdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, temsilcimiz maçtan 0-2’lik skorla ayrılarak, 4 haftalık galibiyet hasretine son verdi.
Nazilli Belediyespor bu skorla puanını 38’e çıkartarak, 40 puanı bulunan Diyarbekirspor’un ardından 11’nci oldu. Naz Naz, 34. hafta maçında evinde 63 puanı bulunan lig 3.’sü ACNTURK Sigorta Vanspor FK’yi konuk edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Naz Naz, Diyarbekir’den 3 puanla dönüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin