Nahit Menteşe Lisesi’nde 2 günde, 2 hayır!

Yakın zamanda vefat eden Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Kamile Pirimoğlu için ailesi tarafından Perşembe günü okul bahçesinde ‘Köfte-Ekmek’, Cuma günü de okul yönetimi tarafından ‘Aşure’ hayırı gerçekleştirildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi, ‘Köfte-Ekmek’ ve ‘Aşure’ olmak üzere, Perşembe ve Cuma günü 2 hayıra ev sahipliği yaptı.

ÖĞRETMENLERİ İÇİN MANGAL BAŞINA GEÇTİLER!

Geçtiğimiz Haziran ayında Astım ve KOAH gibi kronik rahatsızlıkları dolayısıyla evinde vefat eden Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Alanı Öğretmeni Kamile Pirimoğlu (55) hayrına, ailesi tarafından okul bahçesinde köfte-ekmek ikramı yapıldı.

Merhume Pirimoğlu için düzenlenen hayırda, Yiyecek-İçecek Alanı öğrencileri Aşçı Yasin Duman şefliğinde mangal başına geçerken, yaklaşık 600 porsiyonluk ‘Köfte-Ekmek Hayırı’nın tüm masrafları, Pirimoğlu Ailesi tarafından karşılandı.

Hayıra; Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri (Hüseyin Uçgun, İhsan Çatma, Yıldıray Demir, Arif Tokmak), Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü (MESEM) Müdürü Alperen Kılıç, Atatürk Lisesi Müdürü Musafa Eroğlu, Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Akarı, Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Eray Demireriden, Nazilli 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fülay Küçükoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

GELENEKSEL AŞURE HAYIRI

Kuyucak, Buharkent ve Sultanhisar ilçelerindeki bazı okullara her gün taşımalı eğitim yemeği hizmeti (1300 kişilik) veren Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi’nin Cuma günkü menüsünde yer alması planlanan aşure, okul öğretmenlerinden gelen talep üzerine +700 arttırıldı. Toplamda 2 bin kişilik aşure hazırlandığını belirten Okul Müdürü Mehmet Koçak, okul yönetimi olarak öğretmen ve öğrencilere yönelik bir hayır gerçekleştirdiklerini ifade etti. Cuma günü öğleden önce gerçekleşen ‘Aşure Hayırı’na okul öğretmenleri ve öğrenciler başta olmak üzere çevre okulların eğitimcileri de katıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nahit Menteşe Lisesi’nde 2 günde, 2 hayır!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin