NAFAD’dan lise öğrencilerine afet farkındalık eğitimi!

Nazilli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nazilli Afet ve Acil Durum (NAFAD) ekibi, Nazilli 50. Yıl Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik afet farkındalık eğitimi ve deprem tatbikatı düzenledi. Etkinliğe katılan Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, “NAFAD ekibimizin yaptığı çalışmalarla gurur duyuyorum.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli 50. Yıl Ticaret Meslek Lisesi’nde öğrencilere yönelik, Nazilli Afet ve Acil Durum (NAFAD) ekibi tarafından afet farkındalık eğitimi ve deprem tatbikatı düzenlendi. Bu kapsamda; öğrencilere afet durumlarına karşı hazırlıklı olmanın önemi, deprem anında yapılması gerekenler ve doğru davranış biçimleri anlatıldı.

Eğitim sonrasında, öğrenciler ve öğretmenlerle deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrenciler, ‘binanın tahliyesi’ ve ‘güvenli toplanma alanlarında toplanma’ gibi uygulamaları başarılı bir şekilde yerine getirdi.

“NAFAD İLE GURUR DUYUYORUM”

Afetlere karşı hazırlıklı olmanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, “Özellikle gençlerimizin bu tür eğitimlerle bilinçlenmesi, toplumumuzun genel afet bilincini artıracak. NAFAD ekibimizin yaptığı çalışmalarla gurur duyuyorum. Nazilli Belediyesi olarak bu tür eğitimlerin yaygınlaştırılması için elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NAFAD’dan lise öğrencilerine afet farkındalık eğitimi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin