NABHOT’tan Kaymakam Arısoy’a ziyaret

NABHOT üyeleri, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'u makamında ziyaret ederek, Bosna’daki etkinlikte birlikte çekildikleri fotoğrafı hediye ettiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Halkoyunları Topluluğu (NABHOT), Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u makamında ziyaret etti. NABHOT’un yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen festival ve etkinliklerde Nazilli’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Arısoy; “Bosna Jablanica Belediyesi tarafından geçtiğimiz yaz gerçekleştirilen XIX. MEĐUNARODNA SMOTRA FOLKLORA Festivalinde ülkemizi ve Nazilli’yi birlikte temsil etmekten onur duyduğum değerli NABHOT üyelerinin ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Yaptığınız kültür elçilikleri ile Nazillimizin tanıtımına sosyo-kültürel etkileşim ile katkı sağlıyorsunuz. Sağlıklı bireyler ve sağlıklı toplum açısından çok kıymetli çalışmalar yaptığınızı düşünüyorum. Geleneklerimizin, kültürümüzün yaşatılmasında verdiğiniz emekleriniz de çok büyük. Siz hocama ve değerli NABHOT üyesi arkadaşlarımızın tümüne çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Halk Dansları Topluluğu olarak Nazilli’nin en iyi şekilde temsil edilmesi için düzenli olarak çalıştıklarını ifade eden NABHOT koordinatörü Necdet Pekel; “Nazilli Belediyesi Halkoyunları Topluluğu olarak Kaymakamımız Sayın Sedat Sırrı Arısoy ve Saygıdeğer eşleri Sayın Aylin Arısoy’u ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduk. Bugüne kadar yurt dışından ve yurt içinden gelen misafir gruplarımız ile birlikte kendilerini ziyaret ediyorduk. Bu sefer biz sadece kendi ekibimizin üyeleri ile ziyarette bulunduk. Kendileri Nazillimizde göreve başladığı günden itibaren ilgi ve alakalarını eksik etmediler. Grubumuza verdikleri destek için şükranlarımızı arz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NABHOT’tan Kaymakam Arısoy’a ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin