MKYK Üyesi Tuncer, haftasonunu çocuklara ve yaşlılara ayırdı!

Nazilli’deki ziyaretlerini sürdüren AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, önce parti binasında AK Partililerle buluştu, ardından AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve beraberindekilerle Gençlik Merkezi ve Yaşlı Bakım Evi’ni ziyaret ettiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcı Vekili Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer’in Nazilli’deki ziyaretleri sürüyor.

Haftanın son gününde ilk olarak AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nda AK Partililerle buluşup hasbihal eden Tuncer, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Tuncer daha sonra; AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, İl Koordinatörü Mahmut Aslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş, Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katımıyla Gençlik Merkezi’ni ziyaret ettiler. Merkezin eğitmenleri ve öğrencileriyle tanışarak sohbetler eden Tuncer ve beraberindekiler, çocuklarla birlikte resim çizdiler, enstrümanlardan dökülen melodilere eşlik ettiler.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Doç. Dr. Tuncer ve beraberindekilerin son durağı, Haluk Alıcık Yaşlı Bakım Evi oldu. Bakım Evi’nde kalan büyüklerin elerini öpüp hatırlarını soran AK Partililer, bir süre onlarla sohbet ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MKYK Üyesi Tuncer, haftasonunu çocuklara ve yaşlılara ayırdı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin