Millilerimizin galibiyet coşkusu Belediye Meydanı’nda yankılandı!

EURO 2024 F Grubu ilk karşılaşmasında Gürcistan ile oynayan A Milli Takımımız, jeneriklik gollerle galibiyete uzanırken, Nazillililer maçın heyecanına Belediye Meydanı'nda ortak oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gururumuz A Milli Takımımız, Almanya’ nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan ile karşılaştı. Tüm Türkiye’nin kalbi ekranları başında Ay-Yıldızlı ekiple atarken, Nazillililer bu coşkuya Belediye Meydanı’nda ortak oldu.

İlk yarıda art arda gelen gollerle büyük sevinç yaşayan Nazilli sakinleri, bir golün ofsayt sayılması, ardından da yenilen golle ilk yarıyı buruk kapatsa da, ikinci yarıda Arda’nın jeneriklik golü ve sonrasında takımımızın bitmek bilmeyen doldur boşaltları ile yay gibi gerildi. Takımımızı rahatlatacak gol, son saniyede geldi ve meydanda yer gök kırmızı-beyaz, coşkunun adı TÜRKİYE oldu.

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ve belediye birim müdürlerinin de vatandaşların milli maç heyecanına ortak olduğu etkinlikte; tüm misafirlere meyveli yoğurt ve çay ikram edildi.

MAÇTAN DAKİKALAR…

Maça tempolu bir oyunla başlayan Ay-Yıldızlı ekibimiz, gecenin mutlu sonla biteceğinin işaretini vermişti…

10. dakikada Kaan Ayhan’ın sert şutunda top direkten döndü, auta gitti.

25. dakikada rakip defansın kafayla gönderdiği topun gelişine ceza sahası ön çizgisi üzerinde yapıştıran Mert Müldür, rakip kaleye adeta füze gönderdi. Topun ağlarla buluşmasıyla, hem 1-0 öne geçtik hem de A Milli Takımımız turnuvadaki ilk golünü atmış oldu.

27. dakikada Kenan Yıldız, ikinci golümüze imza attı, ancak VAR incelemesinin ardından ofsayt kararı çıktı.

32. dakikada Mikautadze’nin golüne engel olamadık ve bu golle ilk yarı sona erdi: 1-1.

65. dakikada ceza sahası dışından uzak köşeye nefis bir falsolu şut gönderen Arda Güler’in 90’a taktığı golle 2-1 öne geçtik.

90+6. dakikada Gürcistan’ın beraberlik için kalemize yüklendiği anlarda art arda kullandıkları kornerden gelen topu önünde bulan Kerem Aktürk, rakip sahaya hızla geçerek ceza sahasına girmeden meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarladı: 3-1.

Maçın son saniyesinde gelen ve tüm taraftarları sevince boğan gol, aynı zamanda maçın da skorunu ilan ederken Almanya’da Dortmund’un maçlarını oynadığı stat da ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısı yankılanmaya başladı.

    0
    mutlu
    Mutlu
    0
    _zg_n
    Üzgün
    0
    sinirli
    Sinirli
    0
    _a_rm_
    Şaşırmış
    0
    vir_sl_
    Virüslü
    Millilerimizin galibiyet coşkusu Belediye Meydanı’nda yankılandı!

    Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

    Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bizi Takip Edin