Milletvekillerinin ikinci durağı, Nazilli Ticaret Borsası oldu!

Nazilli'ye çıkarma yapan AK Parti Aydın Milletvekilleri'nin ikinci ziyaret noktası, Nazilli Ticaret Borsası (NTB) oldu. Yeni kurulmakta olan İncirciler Sitesi hakkında NTB Başkanı Kırlıoğlu ile görüş alışverişinde bulunan Milletvekilleri, her türlü desteğe hazır olduklarını açıkladılar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli ziyaretler için Nazilli’ye gelen; AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen ile AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer ve AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in ikinci ziyaret noktası, Nazilli Ticaret Borsası (NTB) oldu.

NTB Başkanı Nurettin Kırlıoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Nazilli Ziraat Odası Başkanı Yahya Anlıak’ın karşıladığı AK Parti heyetine; AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ile yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

Arslanlı Mahallesi’nde 99 dönüm arazi üzerine kurulan ‘İncirciler Sitesi’ projesine ilişkin misafirlerini bilgilendiren Başkan Kırlıoğlu, 5 tapunun alındığı söz konusu yerde 140 işletmenin kurulacağını söyledi. Kırlıoğlu, “Amacımız üreticimize para kazandırmak.” dedi.

İncir’in önemine vurgu yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da, incirdeki ihracat gelirini önce yıllık 500 milyon TL, ardından da 1 milyar dolara çıkartmak istediklerini ifade ederek, üretici kazandığında esnafın da kazanacağını belirtti.

Aydın Milletvekili Mustafa Savaş; içinde laboratuvar, cami, soğuk hava deposu ile 300, 600, 1200 metrekare farklı büyüklüklerde 140 dükkanın bulunduğu ‘İncirciler Sitesi’nde sadece üreticilerin yer almasını ve buna özellikle dikkat edilmesini rica ederek, bu noktada Başkan Kırlıoğlu’na büyük görev düştüğünü söyledi. Projenin önemine dikkat çekerek, her türlü desteğe hazır olduklarını ifade eden Mustafa Savaş, “Nazilli incirin başkenti olacak!” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekillerinin ikinci durağı, Nazilli Ticaret Borsası oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin