‘Meslek, altın bileziktir!’

Mesleki eğitim tanıtım çalışmaları kapsamında 50. Yıl MTAL’de ‘Mesleki Eğitim Tanıtım Toplantısı’ düzenlendi. Mesleğin altın bilezik olduğu vurgulanan toplantıda; okullara tanıtım gezileri ve atölye çalışmaları planlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mesleki Eğitim Tanıtım Toplantısı, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İhsan Çatma başkanlığında 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlendi.

Nazilli genelindeki tüm Meslek Lisesi idarecileri ve alan şeflerinin yanı sıra, ilkokul ve ortaokul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda, Meslek Liseleri müdürleri görevli oldukları okulları hakkında paylaşımlarda bulundular.

Meslek Lisesi’ne ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne yönlendirme konularının da paylaşıldığı programda; ortaokuldan mezun öğrencilere mesleki eğitimi tanıtmak için planlamalar yapıldı, okullara tanıtım gezileri ve atölye çalışmaları planlandı (ortaokul öğrencileri belli zamanlarda meslek liselerinde atölye çalışmaları yapacak).

Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Müdürü Alperen Kılıç’ın okul kayıtları ve şartları hakkında bilgiler verdiği toplantıda, mesleki eğitim tanıtım çalışmalarının arttırılarak devam edilmesi kararlaştırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Meslek, altın bileziktir!’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin