Mesire alanları denetlendi, vatandaşlar bilgilendirildi!

Orman ve mesire alanlarında kontrol ve denetimler gerçekleştiren Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, vatandaşlara hem çeşitli konular hakkında bilgilendirmede bulundu hem de orman yangınlarına karşı dikkatli ve duyarlı olunması için uyarılarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği’nce Bozdoğan’daki mesire alanlarında kontrol ve denetimlerde bulunuldu, vatandaşlara çeşitli konular hakkında bilgiler verildi.

KADES uygulaması hakkında bilgilendirmelerde bulunan Jandarma ekipleri, yakın zamanda Bozdoğan ormanlarında da art arda yaşanan yangın felaketlerinin tekrarının yaşanmaması adına hem farkındalık oluşturması için hem de orman yangınlarının önlenmesine yönelik bilgilendirmelerde bulundular. Ormanlık alanlar ile mesire alanlarında dikkat edilmesi gereken hususların anlatıldığı ‘Her Şey Elimizde’ mottosu ile hazırlanmış bilgilendirici broşürler dağıtan ekipler, çocuklara da Jandarma logolu balon, boyama kitabı hediye ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mesire alanları denetlendi, vatandaşlar bilgilendirildi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin