Meksa Yatırım Nazilli Şubesi açıldı!

34 yıllık tecrübesiyle; Portföy Yönetimi, Yurtdışı Piyasalar, Aracılık Hizmetleri, Forex, VİOP, Hisse Senetleri, Algoritmik İşlemler, Fon Yönetimi ve Yatırım Danışmanlığı konularında hizmet veren Meksa Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin Nazilli Şubesi, düzenlenen etkinlikle Altıntaş Mahallesi’nde açıldı.

featured
rbt
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde 15 şubesiyle hizmet veren Meksa Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Nazilli Şubesi, Altıntaş Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde açıldı.

Ankara programı nedeniyle açılışa katılamayan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in yerine kurdelayı; Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Erhan Algan, Meksa Yatırım Genel Müdürü Vesile Şarlıoğlu, Yardımcısı Dursun Sevici, Şube Yetkilileri Nigar Aydaş Kuş, Gonca Özçer ve İzmir Şube Müdürü Orhan Canbaz ile birlikte kestiler.

NAZİLLİMİZE HAYIRLI OLSUN!

Canlı müzik ve kokteyl etkinliğinin yer aldığı açılışta ilk konuşmayı yapan Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, programı dolayısıyla Ankara’da bulunan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in yerine açılışın kendilerine nasip olduğunu belirterek, gelemediği için Başkan Tetik’in özürleri ile sevgi ve saygılarını ilettiğini dile getirdi. Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Meksa Yatırım A.Ş. çok uzun yıllardır İstanbul Borsası’nda işlem gören çok tecrübeli bir firma. Ta küçüklüğünden bu yana tüm ailesini tanıdığım, çocukluğunu da iyi bildiğim, başarısından büyük gurur duyduğum, tanıdığım en efendi ve nazik bir insan olan kızımız Gonca’nın böyle bir şirketin temsilcisi olması sebebiyle kendisiyle bir kez daha gurur duydum. Böyle bir işletmenin açılması ve istihdama katkı sunacak olması vesilesiyle hem Nazili’ye hem Gonca kızımıza hem firmamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

YATIRIMCILARI BEKLİYORUZ!

Yeni şubenin Nazilli’ye nasip olduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı Dursun Sevici, ilçede teşkilatlanmak için uzun süre çalıştıklarını ve bayağı mesafe katederek açılışı gerçekleştirdiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Çok güzel bir şubenin açılışını gerçekleştirdik. Hem Nazilli’ye hem bizlere hem de Türkiye Borsası’na hayırlı olmasını diliyorum. Ben arkadaşlarımızın başaracaklarına inanıyorum, Allah da yardımcıları olsun.”

Gerek kuruluşta, gerekse de açılışta destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Şube Yetkililerinden Gonca Özçer, çok güzel şeyler yapmayı hedeflediklerini ifade ederek, herkesi yatırıma beklediklerini söyledi.

Katılımlarından dolayı tüm misafirlere ve özellikle de Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz ve Meclis Üyesi Algan’a teşekkürlerini sunan Şube Yetkililerinden Nigar Aydaş Kuş da, yatırımcıları şubelerine beklediklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meksa Yatırım Nazilli Şubesi açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin