Mazbatasını aldı, makama geçti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde %48,7 oy alan CHP'li Ertuğrul Tetik, Nazilli Adiyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını alarak Nazilli'nin 26. Belediye Başkanı oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Tetik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde aldığı 45 bin 352 (%48,74) oy ile Nazilli’nin yeni belediye başkanı oldu. Bu sabah saatlerinde Nazilli Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını alan Dr. Ertuğrul Tetik ve Belediye Meclis Üyeleri resmen görevlerine başlamış oldular.

Törene; CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız ile CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Cavide Hikmet Çakırlı, yeni dönem Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem ilçe başkanı Naim Atmaca, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Partililer ve vatandaşların alkışları eşliğinde Adliyeye giriş yapan Dr. Ertuğrul Tetik, tören öncesi bir konuşma yaparak, destek olan herkese teşekkürlerini sundu. Tetik, şunları söyledi: “Uzun bir seçim süreci geçirdik. Çok seviyeli, çok güzel bir seçim süreciydi. Bu anlamda tüm partilere, tüm partili adayı arkadaşlarıma, çok çok teşekkür ediyorum. Herkes Nazilli’nin ne olduğunu bütün Türkiye’ye gösterdi. Seçim bitti, artık ben Nazilli’nin Belediye Başkanıyım ama herkesin belediye başkanıyım. Herkesle kucaklaşıp, herkesle beraber yol yürüyeceğim ve bana verilen sorumluluğun kesinlikle farkındayım. Bugün bu sorumluğu yerine getirerek, tüm Nazilli halkına layık olmaya çalışacağım. Buna emin olabilirsiniz. Elimden gelen her şeyi yapacağım, Nazilli’yi inşallah tüm Nazilli halkıyla ve çalışma arkadaşlarımla birlikte hak ettiği yere taşıyacağız. Çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Dr. Ertuğrul Tetik, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Zeynep Mert Dilsiz’in elinden alarak, Nazili’nin 26. Belediye Başkanı oldu. Tetik’in ardından toplantıya katılan CHP’li Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını alarak, resmen göreve başlamış oldular.

Adliyedeki törenin ardından Başkan Tetik ve beraberindekiler, İstasyon Meydanı’na geçtiler. Burada düzenlenen törende Tetik, Atatürk Anıtı’na Nazilli Belediye Başkanlığı çelengini koyarken, İlçe Başkanı Ökmen de CHP Nazilli İlçe Başkanlığı çelengini sundu. Çelenk töreninin ardından katılımcılar önce bir dakikalık saygı duruşunda bulundu, sonra da hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mazbatasını aldı, makama geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin