‘Mali Müşavirler’ NTO’da buluştu!

Mali Müşavirler Buluşma Toplantısı, bu yıl da NTO hizmet binasında gerçekleşti. Odanın faaliyetleri, projeleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında meslek mensuplarına bilgiler veren NTO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, NTO hizmet biriminde mali müşavirlerin kullanımı için bir ofis tahsis edildiği müjdesini de paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘Mali Müşavirler Buluşma Toplantısı’ Nazilli Ticaret Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

Nazilli’de faaliyette bulunan Mali Müşavirlerin davetli olduğu toplantıda meslek mensupları, Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ve Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Ünsal tarafından karşılandı.

Toplantıda; SMMM Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Mali Müşavirler Nazilli Temsilciliği ve Nazilli’deki mali müşavirler hazır bulundular. 

Meslek mensuplarına odanın faaliyetleri, yürütülen projeler, bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetler ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında görsel sunum eşliğinde bilgi verildi.

“YAPTIĞINIZ HİZMETLERİ ÖNEMSİYOR VE MESLEK MENSUPLARINI PAYDAŞIMIZ OLARAK GÖRÜYORUZ” 

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Nuri Arslan, yapılan lobi faaliyetleri ve oda hizmetlerinin iyileştirilmesiyle ilgili alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ticaret  Odası’nın siyaset üstü bir kurum olduğuna dikkat çeken Arslan, oda hizmetlerinde bugüne kadar her zaman yapılanın daha iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Göreve geldiklerinde odanın 2 bin 300 üyesi olduğunu ve 130 m2 büyüklüğünde bir katta hizmet verdiklerini hatırlatan Arslan, acil olarak ele aldıkları konuların başında yeni bir hizmet binası inşaatına başlamak olduğunu ifade etti.

Başkan Arslan, şunları söyledi: “Odanın faaliyet ve projeleri belirlenirken, sizlerin görüş ve önerileri kararlarımıza olumlu etki yapacaktır. Üyelerimiz, ortak değerimizdir. O nedenle Aydın Mali Müşavirler Odası ile 2014 yılından beri devam ettirdiğimiz kurumsal dayanışmanın devamını diliyorum.” 

Arslan, konuşmasının sonunda; Mali Müşavirlere ticaret sicili ve oda işlemlerinde kolaylık sağlamak, işlemlerini daha hızlı ve rahat bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak için hizmet biriminde Mali Müşavirlerin kullanımına mahsus bir ofis tahsis edildiği müjdesini paylaştı.

BAŞKAN ÜNSAL, TOPLANTI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ 

Toplantıda söz alan Başkan Engin Ünsal, her yıl olduğu gibi bu sene de NTO tarafından organize edilen program için teşekkürlerini ileterek, bu toplantıların kurumlar arası etkileşimi arttırdığını ve ortak sorunlarına çözüm bulmayı kolaylaştırdığını ifade etti. Ünsal, işlem için odaya gelen mali müşavirlere özel tahsis edilen çalışma ofisi için de teşekkür ederek, bu hareketin diğer odalar için de örnek olması dileğinde bulundu.

Toplantı, günün anısına birlikte toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Mali Müşavirler’ NTO’da buluştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin