Mahallesine hizmetlerinden dolayı Çerçioğlu’na teşekkür etti!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallesine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ferhat Ülke, "Özlem başkanımız Büyükşehirde sistemini kurmuş, ekipler profesyonelce çalışıyor ve hızlı çözüm üretiyor” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinden zaferle çıkarak Dumlupınar Mahallesi Muhtarı olan Ferhat Ülker, geride bıraktığı süreçte mahallede yapılan hizmetleri değerlendirdi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORLAR!

Uzun yıllar esnaf olarak hizmet ettiği Dumlupınar Mahallesi’ne bugün muhtar olarak hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ülker, Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi’nin uyum içinde çalıştığını belirterek, “Geride bıraktığımız 40 günlük dönem içinde belediyeler eksikliklerini giderdi ve artık iki belediye uyumlu bir şekilde çalışıyor. Böyle olunca bizler de tüm sıkıntıların üstesinden gelebiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ALLAH RAZI OLSUN ÖZLEM BAŞKANDAN!

Başta ASKİ ekipleri olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerine rahatlıkla ulaşabildiğini söyleyen Muhtar Ülker, “Özlem başkanımız ve ekiplerinin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve bizlere olan destekleri ortada. Özlem hanım bizim memleketimizin insanı, Allah razı olsun kendisinden. Sağlığı yerinde olsun, bizlerin yanında olsun bu bize yeter. Yaptığı hizmetler nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mahallesine hizmetlerinden dolayı Çerçioğlu’na teşekkür etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin