Mağaza mağaza gezmeyin! Artık DRESS & MALL var!

Altıntaş Mahallesi Türkocağı Caddesi’nde hizmete giren D&M (Dress & Mall) mağazası, kadın-erkek giyiminde sektöre yön veren en önemli markaların en seçkin koleksiyonları ile Nazilli’nin vazgeçilmezi olacak...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın ve Erkek giyimine dair aradığınız en iyi markaları, en özel indirimlerle tek çatı altında bulacağınız D&M (Dress & Mall) mağazası, yenilenen dekorasyonu ve yerleşim düzeni ile sadece bu bayramda değil, tüm alışverişlerinizde her zaman ilk tercihiniz olacak. D&M mağazasında ayrıca; mezuniyet, balo ve özel günleriniz için birbirinden farklı, renkli onlarca şık ve kaliteli ürün seçeneği de yer alıyor.

Kadınlara hitap eden giriş kat ve 1. katta; İpekyol markalı tüm ürünlerde %15, Koton markalı seçili ürünlerde %10, Twist markalı tüm ürünlerde %15, Venüs markalı ayakkabılarda %20 indirimin yer aldığı D&M mağazasında, daha birçok markanın en seçkin koleksiyonları kadınların beğenisine sunuluyor.

-1 katı ise erkeklere hitap edecek şekilde yeniden düzenlenen D&M mağazasının, giyimine özen gösteren erkekler için Nazilli’de ilk kez satışa sunulan Lufian markalı tüm ürünlerinde %60 ve Pierre Cardin ayakkabılarda %20 indirim uygulanıyor. Ayrıca Erkek Takım Elbise’nin 2 bin 499 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu D&M mağazasında, Erkek Jean Pantolonlarda 1 Alana 1 Bedava kampanyası devam ediyor.

3 katlı ve toplamda 600 metrekarelik showroom alanına sahip D&M mağazasında; Koton’un parfüm ve aksesuarlarının da yer aldığı kadın reyonlarında, yeni sezonun öne çıkan; Şort Etek, Midi Elbise ve Palazzo Pantolonların yanı sıra, Yelek-Pantolon, Ceket-Pantolon, Blazzer Ceket, İç Giyim, Pijama, Çorap, Ayakkabı ve Çanta çeşitleri yer alıyor. Erkek reyonlarında ise, yeni sezonun birbirinden şık ve zarif; Takım Elbise, Ceket, Pantolon, Gömlek, Yelek, Kravat, Tişört, Şort, Kravat, Kol Düğmesi ve Ayakkabı çeşitleri yer alıyor.

Yani kısacası; mağaza mağaza gezmeyin! Aradığınız en iyi markalar, en özel indirimlerle D&M mağazasında sizleri bekliyor!..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mağaza mağaza gezmeyin! Artık DRESS & MALL var!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin