Lunavet, patili dostlarımız için İsabeyli’de açıldı!

Veteriner Hekim Özal Öztürk’ün işletmeciliğini yaptığı Lunavet, yeni adresinde hayvanseverlerin hizmetinde! Tüm klinisyen hizmetlerin verildiği Lunavet’te, sevimli dostlarımız için mama çeşitleri ve akseuar satışı da mevcut...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Patili dostlarımızın sağlığı ve tüm ihtiyaçları için tek adresiniz olacak Lunavet, İsabeyli’de hizmete açıldı. A’dan Z’ye tüm klinisyen hizmetlerinin verildiği Lunavet; 27. Dönem Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz ve Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim Cemil Şahin’in de katıldığı etkinlikle açıldı.

VETERİNER, SADECE HAYVAN DOKTORU DEĞİL!

Açılış öncesi bir konuşma yapan Başkan Şahin, aynı zamanda odanın Haysiyet Divanı üyesi olan değerli meslektaşı Öztürk’ün muayenehanesinin açılışında bulunmuş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi: “Veterinerlik, toplumda bilindiği şekilde sadece hayvan doktorluğu değildir. Dünyada emsali olmayan, hem insan hem hayvan hem çevre sağlığı hem de gıda güvenliği olmak üzere hepsine birden dokunan yegane meslektir. Ayrıca toplum sağlığı üzerine çok ciddi çalışmaları olan bir meslek grubuyuz. Bununla ilgili bir örnek vermek gerekirse; hepimizin malumu geçtiğimiz yıllarda Covid-19 pandemi süreci yaşadık. Bu süreçte insanların kullanmış olduğu aşıların büyük çoğunluğu, veteriner hekimler tarafından üretilmiş ve insanlığın hizmetine sunulmuştur. Dolayısıyla bu kadar geniş kapsamlı ve ölçekte çalışan bir meslek grubuyuz. 7/24 zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz.
Değerli meslektaşımız Öztürk, yıllardır bu mesleği icra ediyor ve çalışmalarına bundan sonra yeni adresinde devam edecek. Muayenehanemizin İsabeylimize, Nazillimize, Aydınımıza ve tüm Türkiyemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, meslektaşımıza çalışmalarındaki başarılarının devamını diliyorum.”

Veteriner Hekim Öztürk de, açılışa iştirak ederek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkürlerini sundu.
Bekir Kuvvet Erim, Cemil Şahin ve aile büyükleriyle birlikte açılış kurdelasını kesen Öztürk, misafirlerine kliniği gezdirerek, mini bir brifing verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lunavet, patili dostlarımız için İsabeyli’de açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin