Kapı aralandı! GELİYORUZ…

Mahalli İdareler Seçimleri'ne doğru adım adım yaklaşılırken, hem sahada hem dijital ortamdaki varlığıyla, "Bu yarışta ben de varım!" diyen Saadet Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu'nun “Kapı aralandı! GELİYORUZ...” paylaşımı büyük ilgi uyandırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu, kendisi gibi dinamik, güçlü ve tecrübeli ekibiyle yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Adaylığının açıklandığı günden bugüne tüm mahallelerde vatandaşla ve esnafla bir araya gelen Melezoğlu, her ziyaret noktasında seçmenden büyük ilgi görmeye devam ediyor. İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği ziyaretlerinde çalışmalarını paylaşıp, projelerinden örnekler veren Melezoğlu, sahada olduğu kadar dijital ortamda da oldukça aktif.

“KAPI ARALANDI! GELİYORUZ…”

Sosyal medyada da sık sık paylaşımlar yapan Melezoğlu’nun dolaşıma giren yeni videosu büyük ilgi uyandırdı. Sönen ampulün karanlıkta bıraktığı odada kapı aralığından aydınlığa bakan biri tasvir edilirken, hemen ardından ekrana “Kapı Aralandı! GELİYORUZ…” ifadesi yansıyor. Kapı üzerine yazılan 94 rakamıyla, AK Parti Adayı Esat Ergüler’in “94 ruhuyla yöneteceğim” ifadesine göndermede bulunuluyor.

94 RUHU; BİR YOL, BİR ANLAYIŞ, BİR ÜLKÜDÜR!

Ergüler’in kullandığı bu söylemine bir cevap niteliği taşıyan video hakkında görüşlerini aldığımız Melezoğlu, şunları söyledi: “Milli Görüş dediğimiz şey sokakta kalmış bir şey ya da sahipsiz birileri değil, soyla da yürüyen birşey değil ki… 94 ruhu da Milli Görüş’le gelmiş bir yol, bir anlayış, bir ülküdür. Bu yolun banisi merhum Erbakan Hocamız da Saadet Partisi’nin başında vefat etti. Erbakan Hoca parmağıyla gösterirken, gösterdiği; bu yol, bu anlayış, bu ülkü idi. Anlamayanlar ya da bugün kapısından geçmediği halde sahiplenenler parmağa bakıyor, işaret ettiği yola değil!”

“Kapı Aralandı! GELİYORUZ…” videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilir ve izleyebilirsiniz.

https://www.instagram.com/reel/C4BMxnWoClf/?igsh=ajJmd2R4Z2k1ZTNi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kapı aralandı! GELİYORUZ…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin