KAMU-DER Nazilli İlçe Temsilciliğine Yaşar Dokumacı atandı!

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin (KAMU-DER) Aydın Nazilli İlçe Temsilciliği’ne Genel Başkan Cevdet Baştuğ tarafından Yaşar Dokumacı atandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde kamu hizmetlerinin sürdürülebilirliği ve kamu görevlilerinin haklarının korunması, geliştirilmesi amacıyla faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin (KAMU-DER) Aydın Nazilli İlçe Temsilciliği’ne Genel Başkan Cevdet Baştuğ tarafından Yaşar Dokumacı atandı.

Merkezi Ankara’da bulunan KAMU-DER’in Nazilli İlçe Temsilciliği’ne atadığı Yaşar Dokumacı’ya ilettiği ‘Yetki Belgesi’nde şu ifadeler yer aldı: “Yönetim Kurulumuzun 26/03/2024 tarih ve 248 Sayılı Kararı ile Yaşar Dokumacı, Aydın Nazilli İlçe Temsilciliği’ne atanmıştır. Tebrik eder, başarılar dileriz.”

KAMU-DER Genel Merkezi’nin, Aydın Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü’ne gönderdiği ‘Temsilci Ataması’ konulu dilekçesinin ardından, Yaşar Dokumacı da İlçe Kaymakamlığı Dernekler Masası’na verdiği dilekçe ile KAMU-DER Nazilli İlçe Temsilciliği’nin kuruluşunu tamamlamış oldu. 

KAMU-DER Nazilli İlçe Başkanı olarak ilk açıklamasını Gazete NAZİLLİ’ye yapan Yaşar Dokumacı, Nazilli’de Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin amaç ve hedeflerine uygun olarak görevlerini, çalışmalarını yerine getirmek için hazır olduklarını ifade etti. Dokumacı, şunları söyledi: “Nazillimize ve tüm kamu görevlilerine hayırlı olması dileklerimle; Nazilli İlçe Temsilciliğini şahsıma layık gördükleri için KAMU-DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ayrıca destekleri ve katkılarından dolayı Düzce İl Başkanı Murat Acar ve İstanbul İl Başkanı Necdet Sefer’e teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAMU-DER Nazilli İlçe Temsilciliğine Yaşar Dokumacı atandı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin