Kafa Eğitim Kurumları’ndan ‘Atatürk’ temalı yıl sonu gösterisi

Kafa Eğitim Kurumları, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılını ‘Yüreğimdeki Volkan Atatürk’ temalı bir yıl sonu gösterisi ile tamamladı. Kurumda eğitim gören ilkokul öğrencileri, hem içeriğiyle hem de temasıyla büyük beğeni toplayan yıl sonu gösterisinde muhteşem bir performans sergilediler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kafa Eğitim Kurumları’nın ‘Yüreğimdeki Volkan Atatürk’ temalı yıl sonu gösterisi, Amerikan Kültür Koleji Konferans Salonu’nda yapıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatırası için saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile başlayan programda, açılış konuşmasını Kafa Eğitim Kurumları Kafa Çocuk Şubesi Müdiresi Aslıhan Kudal yaptı.

“100. Yıl temalı yıl sonu programımıza hoşgeldiniz!” diyerek konuşmasına başlayan Kudal, şunları söyledi: “Türk Milleti’nin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.
Bizlere ve gelecek nesillere düşmekte olan en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü korumak, Atatürk ilke ve inkilaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehlikelere karşı duyarlı olmaktır.
Bu duygu ve düşünceler ışığında Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum.”

DOLU DOLU BİR PROGRAM

İlkokul Müdiresi Aslıhan Kudal ile kurum öğretmenleri Güliz Sözer, Çisem Karalı ve Gamze Adıgüzel’in, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda eğitim gören 1., 2., 3. ve 4. Sınıf öğrencilere rozetlerini takmasının ardından, program; 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinin İngilizce gösterisi ‘Parla’, Derin Tavasoğlu’nun keman sunumu ve Rüya Coşgunoğlu’nun ‘Atatürk’ şiiri ile devam etti.

3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin İngilizce gösterisi ‘Sonsuza’, tüm sınıfların katıldığı ‘Atatürk Marşı’ gösterisi, 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinin ‘Türkiyem’ modern dans gösterisi, ‘Kimsin Sen’ Oratoryosu ile 3. ve 4. Sınf öğrencilerinin ‘Onuncu Yıl Marşı’ ritim gösterisinin izleyicilerden büyük alkış aldığı programda, okulun yıl boyunca etkinliklerinden fotoların yer aldığı slayt gösterisi de yer aldı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Kayahan Karasarıkoğlu tarafından hazırlanan ve tüm öğrencilerin yer aldığı ‘Yüreğimdeki Volkan Atatürk’ isimli Halk Oyunları gösterisi büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda Kafa Eğitim Kurucuları Ersin Koçarlı, İsmail Engin, Hasan Koçarlı ve Mehmet Kalay, geride bıraktıkları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca güzel anılar biriktirdiklerini belirterek, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkürlerini sundular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kafa Eğitim Kurumları’ndan ‘Atatürk’ temalı yıl sonu gösterisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin