Jandarma’dan il genelinde ‘Sahte/Kaçak Alkol Uygulaması’

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde ‘Türkiye Sahte/Kaçak Alkol Uygulaması’ gerçekleştirdi. Uygulamada; 391 nokta kontrol edildi, 3 bin 242 şahıs sorgulandı. Çine’de ise bir işletmenin TAPDK belgesiz satış ve servis yaptığı tespit edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde ‘Türkiye Sahte/Kaçak Alkol Uygulaması’ gerçekleştirildi.

70 ekip ve 212 personelin katıldığı uygulama kapsamında; 391 Nargile Kafe, İçkili Yer, Büfe, Bakkal ve Kahvehane kontrol edildi. 3 bin 242 kişinin sorgulandığı uygulamada 3 şahsa toplamda 17 bin 88 TL idari para cezası kesildi.

TAPDK BELGESİZ İŞLETMEDE 490 ŞİŞE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Çine ilçesinde yapılan uygulamada bir işletme sahibinin, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) belgesi olmaksızın açık alanda alkollü içki sattığı ve servis ettiği tespit edildi. Jandarma ekipleri, şahsın işletmesinde satışa hazır halde; 436 adet 50 cl’de bira, 20 adet farklı cl/ml’de şarap, 16 adet farklı cl’de votka ve 18 adet farklı cl’de viski olmak üzere toplam 490 şişe içki ele geçirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma’dan il genelinde ‘Sahte/Kaçak Alkol Uygulaması’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin