Jandarma, yakalama kararı bulunan 29 şüpheliyi yakaladı!

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT Timleri ve İlçe Jandarma Komutanlıkları, hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik eş zamanlı gerçekleştirdiği faaliyette 29 şahsı yakaladıklarına duyurdular.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. JASAT Timleri ve İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından iki gün süren faaliyetlerde, 29 şahsın yakalandığı duyuruldu.

Söz konusu faaliyetler hakkında elde edilen bilgilere göre; yakalanan şahıslardan 9’unun 0-5 yıl arası hapis cezası, 6’sının 5-10 yıl arası hapis cezası, 4’ünün 10-20 yıl arası hapis cezası ve 1’inin de 20 yıl üzeri hapis cezası ile arandığı ve 9’unun da ifadeye yönelik olarak aranması olmak üzere toplam 29 şahsın yakalandığı öğrenildi.

Yakalanan 29 şahıstan; 2’sinin 6136 SKM, 2’sinin Göçmen Kaçakçılığı, 3’ünün Hırsızlık, 5’inin Uyuşturucu, 1’inin Yağma, 1’inin Kasten Öldürme, 1’inin Dolandırıcılık ve 14’ünün de diğer suçlardan arandığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma, yakalama kararı bulunan 29 şüpheliyi yakaladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin