Jandarma, sahte zeytinyağı satanlara suçüstü yaptı!

Aydın İl Jandarma KOM ekipleri ile Efeler İlçe Jandarma ekipleri, belirledikleri adrese yaptıkları baskında sahte zeytinyağını kargo aracına yükleyen şahısları suçüstü yakaladı. Piyasa değeri 1 milyon TL’den fazla olan sahte zeytinyağını satmak üzereyken yakalanan şahıslara 720 bin TL ceza kesildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce; bozulmuş ve değiştirilmiş gıda ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Elde edilen bilgilere göre; söz konusu operasyonda K.A. (Erkek, 30), A.K. (Erkek/25) ve Ş.Ş. (Erkek/20) isimli şüpheliler İstanbul, Batman, Mersin, Diyarbakır ve Bursa’ya götürülmek üzere kargo aracına sahte zeytinyağları yükledikleri esnada Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM ekipleri ile Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından suçüstü yakalandı.

Jandarma ekipleri, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Maliye Bakanlığı ekipleri ile müşterek yapılan araç kontrolünde; piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 136 bin TL olan 136 koli içerisinde toplam 3 bin 248 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi.

Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından şüphelilere toplam 720 bin 730 TL tutarında vergi cezası uygulandı. Ekipler, şüpheliler hakkında adli ve idari işlemlerin başlatıldığını açıkladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma, sahte zeytinyağı satanlara suçüstü yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin