‘İsabeyli Keşkek Hayırı’ büyük ilgi gördü! 

Bu yıl 3.'sü düzenlenen 'İsabeyli Keşkek Hayırı ve Yağmur Duası' büyük ilgi gördü. İsabeyli Mahalle Muhtarlığı öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleşen hayırda; 23 kazan keşkek, 3 kazan aşure ikram edildi. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun bir aranın ardından bu yıl Mahalle Muhtarı Akın Karakuyu’nun girişimleri ile yeniden başlatılan ‘Geleneksel İsabeyli Keşkek Hayırı ve Yağmur Duası’na, İsabeyliler ve çevre mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

İsabeyli çarşı merkezinde, saat 11:00’da Çarşı Camii İmamı Özgür Koç’un dualarının ardından, hem mahalle sakinlerinin hem de hayırseverlerin imece usulüyle gerçekleştirdikleri Keşkek Hayırında, 23 kazanda pişirilen yaklaşık 3500 kişilik Keşkek ve 3 kazan Aşure dağıtıldı. Bazı vatandaşların evlerinden getirdikleri kaplarla kazanların başında toplanması, yer yer yoğunluğa sebep oldu.

“ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA KAPSAMLI OLACAK”

Etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan İsabeyli Mahalle Muhtarı Akın Karakuyu, hayırseverlere ve katılımcılara teşekkür ederek, şunları söyledi: “3.’sünü düzenlediğimiz ‘Geleneksel Keşkek Hayırı’nı iş insanlarımız, esnaflarımız ve halkımızın katkılarıyla gerçekleştirdik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda inşallah bu hayırı daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz.”

‘Keşkek Hayırı’na; Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri, İsabeyli Mahallesi Muhtar Azası Mustafa Acartürk, CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Eren, önceki dönem Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, meslek odası başkanları, muhtarlar, siyasi parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘İsabeyli Keşkek Hayırı’ büyük ilgi gördü! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin