İsabeyli Kampüs – Nazilli dolmuş hareket saatleri değişti! 

Okulların kapanmasıyla birlikte hareket saatlerinde düzenlemeye giden İsabeyli Birlik dolmuşları, İsabeyli'den 06:55-23:00, Nazilli'den ise 07:30-23:30 saatleri arasında karşılıklı seferler şeklinde hizmet verecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsabeyli Kampüs ile Nazilli arasında hizmet veren İsabeyli Birlik dolmuşlarının sefer saatlerinde yaz düzenlemesi yapıldı.

Okulların kapanması ve havaların sıcak seyretmesi sebebiyle hareket saatlerinde değişikliğe gittiklerini söyleyen İsabeyli Birlik Durak Başkanı Tayfun Coşkun, yeni düzenlemenin 9 Eylül’e kadar geçerli olacağını söyledi.

Yeni hareket saatlerine göre İsabeyli’den ilk aracın hafta içinde 06:55, hafta sonunda 07:00’da kalkacağını belirten Coşkun, son aracın hafta içi ve hafta sonunda 23:00’da kalkacağını söyledi.

Nazilli’den ise; ilk aracın kalkış saatinin hafta içi 07:30, hafta sonu 07:35 olduğunu söyleyen Coşkun, son aracın kalkış saatinin hafta içi ve hafta sonunda 23:30 olduğunu belirtti.

Listede yer alan bazı hareket saatlerinin yanındaki ‘F’ ve ‘Y’ harflerine de açıklık getiren Coşkun, “F ile belirtilen hareket saatlerimizde araçlar Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ni dolaşırken, yanında Y harfi bulunan hareket saatinde aracımız Yeşildere Mahallesi’ni dolaşacaktır.” dedi.

Yolcularına daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tayfun Coşkun, güzergah ve hareket saatleri ile ilgili tüm dilek, istek ve şikayetlerin araç şoförlerine yapılabileceğini belirterek, tüm yolculara sağlıklı ve mutlu bir yaz diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsabeyli Kampüs – Nazilli dolmuş hareket saatleri değişti! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin