“İnşaat Mühendisiyim yani şehrin doktoru!”

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi, 2023 yılı faaliyetlerinin ibra edildiği Olağan Genel Kurulu'nu ortaklarının katılımıyla gerçekleştirdi. Kurulda konuşan Memleket Partili Ali Çetinkaya, “Ben tıp doktoru değilim ama şehrin doktoru, inşaat mühendisiyim. Hiç merak etmeyin, burada konuşulan sorunlar benim için sorun değil. Çünkü bunlar benim mesleğimin içinde olan şeyler.”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, Nazilli Sanayi Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Kurula; kooperatif ortaklarının yanı sıra, davetli olmalarına rağmen Nazilli Belediye Başkan Adayları’ndan sadece Memleket Partili İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya katıldı.

Kooperatifin 2023 yılı faaliyetlerinin ibra edildiği kurulda, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nazilli Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan bir konuşma yaptı. Yönetim Kurulu olarak kooperatifin büyümesi noktasında faaliyetlerinin artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Arslan, şunları söyledi: “Daha önce Galericiler Sitesi için Nazilli Belediyesi’ne verdiğimiz 49 bin 693 metrekare arazinin yerine belediye tarafından bizlere verilmesi gereken 80 bin metrekarelik yerin büyük bir kısmı hala tahsis edilmedi. Dolayısıyla da kasamızda bulunan para yatırıma dönüşemedi. Yeni belediye başkan adaylarımızdan bu sorunumuzun çözülmesini istiyoruz.” Arslan, genel kurulun ve alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

BEN ŞEHRİN DOKTORUYUM!

Sanayi Sitesi içerisinde işyeri bulunan Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Ahmet Teyyareci sayesinde kooperatifin sorunlarına hakim olduğunu söyleyen Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, seçilmesi durumunda belediye tarafından verilen sözün ivedilikle yerine getirileceğini söyledi. Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı: “İnsan vücudunda kalp neyse belediyede de İmar ve Fen İşleri odur. Ben tıp doktoru değilim ama şehrin doktoru, inşaat mühendisiyim. Hiç merak etmeyin, burada konuşulan sorunlar benim için sorun değil. Çünkü bunlar benim mesleğimin içinde olan şeyler.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“İnşaat Mühendisiyim yani şehrin doktoru!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin