İlk ders zili minikler için çaldı!

Türkiye genelinde okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler için ders zili çaldı. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, yazılı bir açıklama yayınlayarak, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni eğitim-öğretim yılında ilk ders zili, Türkiye genelinde okul öncesi (anasınıfı) ve ilkokul birinci sınıflar için çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB) önceki yıl başlatılan uyum eğitimleri kapsamında öğrenciler okula velileriyle geldiler.

Öğrenci ve veliye eğitim ortamı sunan, öğretmen ve arkadaşlarını tanıtan ‘Uyum Haftası’ programı kapsamında minikler için çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

“YENİ BİR BAŞLANGIÇLA OKULLARIMIZDA BULUŞUYORUZ”

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek de, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ilk ders zili dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımladı. Yeni eğitim-öğretim yılına erişmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Şimşek, “Yeni eğitim-öğretim yılının idarecilerimize öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Şimşek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi…

“Yeni bir başlangıçla okullarımızda buluşuyoruz. Uzun bir yaz tatilinin ardından ilk zil sesiyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sınıfları dolduracak. Büyük bir heyecanla yeni eğitim öğretim yılının kapısını aralayacak. Bütün başlangıçlar, yeni umutlar, hayaller ve yeni hedeflerin yeşermesine vesile olan güzide anlardır.

Değerli öğretmen arkadaşlarım; sizler geleceğimizin mimarlarısınız. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, eğitim sorunlarını çözen uluslar, bilim, kültür, sanat, teknoloji ve ekonomik anlamda kalkınmış ve ilerlemişlerdir. Bu kalkınmada hiç şüphesiz ki eğitimin ve fedakârca çalışan siz öğretmenlerimizin payı çok büyüktür. İşiniz zor fakat hiçbir meslekle mukayese edilmeyecek kadar şerefli ve kutsaldır. Bu yolda sizlere güvencimiz ve inancımız tamdır.

Bir eğitim şehri olan Nazillimizde çıtayı çok daha yukarılara çıkarmak hedefinde kararlılıkla yürüyoruz. Gerek akademik, gerekse sportif ve sanatsal alanlarda aldığımız güzel sonuçlar bu konuda motivasyonumuzu arttırmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevleri başında şehit olan eğitim şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yåd ediyorum.
Kendilerini mesleklerine adamış idareci ve öğretmenlerimizin, tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nı kutluyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, tüm eğitim camiamıza başarı dolu bir yıl diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlk ders zili minikler için çaldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin