İl Sağlık Müdürü Şenkul’dan personele bayram ziyareti

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Ramazan Bayramı dolayısıyla görevleri başında bulunan sağlık personelleri ve tedavi gören hastaları ziyaret ederek, bayramlaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayramın ilk gününde Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne giden Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, sırasıyla; Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ile Efeler 8 No’lu ve 9 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret etti. Hastanelerin acil servislerine başvuran hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını da kutlayan Dr. Şenkul, sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Sağlık çalışanları ile de sohbet ederek bayramlarını kutlayan Dr. Şenkul, özveri ve fedakâr çalışmaları için teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Bayram sürecinde acil servislerde sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastanelerin başhekimlerinden bilgi de alan İl Sağlık Müdürü Dr. Şenkul’a; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erku, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan ve hastane yönetimleri eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İl Sağlık Müdürü Şenkul’dan personele bayram ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin