İhracatın devleri arasında 14 AYSO Üyesi!

İhracatın Şampiyonları’nı ödüllendiren TİM’in ‘Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması’nda AYSO Üyesi 14 firma yer aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AYSO Başkanı Gökhan Maraş, “İhracatın devleri arasında yer alan 14 firmamız başta olmak üzere, zorlu şartlara rağmen üretip, ihracat yapan tüm firmalarımızı ve çalışanlarını tebrik ediyorum.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması’ sonuçları yayınlandı. Listede AYSO Üyesi; Uğur Soğutma Makineleri A.Ş. 165., Noordzee Su Ürünleri A.Ş. 228., Jantsa Jant A.Ş. 251., Kaltun Madencilik A.Ş. 304., SEVAL KABLO A.Ş. 372., OSMan Akça Tarım Ürünleri A.Ş. 416., Abalıoğlu Balık A.Ş. 446., PAGysa Pamuk A.Ş. 476., Uçak Tekstil A.Ş. 549., Kırlıoğlu Tarımsal Ürünler A.Ş. 630., Suer Gıda A.Ş. 642., Sibaş Gıda A.Ş. 847., Alabanda Madencilik A.Ş. (Sibelco Turkey Madencilik) 858. ve Batısöke Söke Çimento A.Ş. 890. sırada yer aldı.

Listede yer alan tüm firmaları tebrik eden Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, “Türkiye’nin önemli sanayi üretim ve ihracat merkezlerinden biri haline gelen Aydın, gücünü her geçen gün artırmaya devam ediyor. İlk 1000 ihracatçı firma listesindeki firmalarımız da bunun en önemli göstergelerinden biridir. İhracatın devleri arasında yer alan 14 firmamız başta olmak üzere, zorlu şartlara rağmen üretip, ihracat yapan tüm firmalarımızı ve çalışanlarını tebrik ediyorum.” dedi.

AYSO, İHRACAT ARTIRICI ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİYOR

AYSO olarak şehrin ihracatını artırmaya yönelik yaptıkları çalışmalara aralıksız devam edeceklerini aktaran Başkan Maraş, şunları söyledi: “Aydın Sanayi Odası olarak biz de, şehrimizin ihracatını artırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. AYSO Eğitim Atölyesi bünyesindeki ‘’İhracat Pazarlama ve Müşteri İkna Yöntemleri’’ eğitimimizi ihracatçı üyelerimizin sektörlere yönelik hedef pazar araştırmaları ve istihbarat yöntemleri başta olmak üzere dönemsel olarak organize ediyoruz. İhracat yapan ya da ilk defa ihracat yapacak firmalarımıza potansiyel pazarlarlar hakkında destek oluyoruz. Firmalarımızın talepleri doğrultusunda bu tür çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Oda olarak hizmetlerimiz ve sanayicilerimizin azimli çalışmaları ile ihracatta yeni bir rekor kıracağımıza da inanıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İhracatın devleri arasında 14 AYSO Üyesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin