Hatay, Gastronomi Festivali ile Nazilli’ye taşındı! 

Hatay Gastronomi, Künefe ve Kebap Festivali, Nazilli Cumhuriyet Parkı'nda başladı. Festival, 7-12 Mayıs arası misafirlerini ağırlayacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Künefesi, içli köftesi, biberli ekmeği ve kebap çeşitleriyle aranılan mutfaklar arasında yer alan Hatay’ın yöresel lezzetleri, ‘Hatay Gastronomi, Künefe ve Kebap Festivali’ ile Nazilli’ye taşındı.

Festivalde, çoğu depremzede esnaflar tarafından kurulmuş toplam 42 stant da; çeşitli yörelerden tereyağı, kaşar, beyaz peynir, çeçil peyniri, tulum peyniri, sucuk gibi şarküteri ürünlerinin yanısıra baharat çeşitleri, salça çeşitleri ile köme ve pestil çeşitleri satışa sunulurken, yöreye özgü mutfaklarda ise birbirinden leziz tatları bulabilirsiniz.

7-12 Mayıs tarihleri arasında Cumhuriyet Parkı’nda misafirlerini ağırlayacak festivalde; işletmeciliğini Ertuğrul Cuma Temel’in yaptığı ve yöresel lezzetlerin sunulduğu Meşhur Hatay Sofrası’nda ise Hatay mutfağına has içli köfte, tepsi kebap, belen tava, harbiye kebap, kağıt kebap, ciğer, biberli ekmek, kuru dolma ve yaprak sarmanın yanısıra, iddialı oldukları bir diğer kebap çeşidi olan Erzurum cağ kebabını da tadabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay, Gastronomi Festivali ile Nazilli’ye taşındı! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin