‘Halk Günü’nde vatandaş anlattı, Başkan Tetik dinledi!

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, ‘Halk Günü’ etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Periyodik olarak düzenlenecek ‘Halk Günü’ etkinliklerinin ilkinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Tetik, notlar aldırarak, ilgili birimlere talimatlar verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi sosyal belediyecilik ilkeleri gereği her ay ‘Halk Günü’ etkinliği düzenleyecek. İlkinin başkanlık makamında yapıldığı ‘Halk Günü’ etkinliğinde vatandaşlar; sorun, istek ve taleplerini doğrudan Başkan Tetik’e iletme imkânı buldu.

Etkinlikte, belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu. Sorunlar karşısında çözüm üreten bir belediye olmak için vatandaşların sorunlarının dinlendiği etkinlikte, tüm misafirleri ile birebir ilgilenen Tetik, iletilen sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine notlar aldırtarak çözümleri konusunda talimatlar verdi.

Aracı olmadan, birebir vatandaşın gözlerine bakarak, onları dinleyip sorunlarına çare olmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Başkan Tetik, “Mesaimizi bugün halkımızı dinlemeye ayırdık. Genç yaşlı, kadın erkek her bir vatandaşımızı dinleyerek notlarımızı aldık, taleplerin çözümü için ilgili müdürlüklerimize hemen talimatları verdik. Bizleri sorunların taleplerin giderilmesinde derman bilip gelen tüm hemşerilerimizle ilgilenmek boynumuzun borcudur. En başından beri söylediğimiz gibi işimiz de gücümüz de Nazilli ve Nazilli’de yaşayan halkımızın çözüm bekleyen sorunlarıdır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Halk Günü’nde vatandaş anlattı, Başkan Tetik dinledi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin