Güvenlik ve Bilişimin Yeni Adresi: ‘ŞHG Bilişim’

Genç girişimci Şahset Hakan Gül tarafından kurulan ŞHG Bilişim, kısa sürede gerçekleştirdiği projelerle Nazilli'nin güvenlik sistemlerindeki en önemli aktörlerinden biri oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güvenlik Sistemleri ve Bilişim Teknolojileri denildiğinde artık gözünüz kapalı güveneceğiniz, işinin ehli bir marka var: ŞHG Bilişim…

Denizli’de özel bir okulda Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına atılan ve halen 9 Eylül Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü’nde okuyan Şahset Hakan Gül, 2023 yılı Haziran ayında ŞHG Bilişim adıyla kendi firmasını kurdu.

Yenimahalle 140/1 Sokak’ta, annesi Ebru Portakal Gül ile birlikte şimdiden umut vaadeden birbirinden önemli projelere imza atan Gül, kendi sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla ŞHG Bilişim’i kurduklarını belirterek; güvenlik sistemleri, alarm sistemleri, araç içi kamera sistemleri, bariyer kapılar ve şifreli sistemler üzerine hizmet verdiklerini söyledi.

Aynı zamanda Audio Diafon Sistemleri yetkili bayii olduklarının altını çizen Hakan Gül; Pınar Su Bozdoğan Tesisi, Efes Pilsen Başbayii Derin Yapı, Rehberlik Araştırma Merkezi, Asımın Nesli İHL ve Öğretmenevi başta olmak üzere onlarca firmanın güvenlik sistemleri projelerine imza attıklarını söyleyerek, “Bir yıl gibi kısa sürede gerçekleştirdiğimiz projelerimizle güçlü bir referans listemiz var. Bizler ücretsiz keşif, montaj ve satış sonrası hizmetlerimizle (servis, yedek parça) müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güvenlik ve Bilişimin Yeni Adresi: ‘ŞHG Bilişim’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin