Grand Göva’da ‘Işık Manço’ ile unutulmayacak bir akşam!

Grand Göva Restaurant’ın canlı müzikli akşam programının sahne konuğu Işık Manço oldu. Rahmetli Barış Manço’nun şarkılarını seslendiren Manço, istek şarkılarını da okuyarak, misafirleriyle birlikte unutulmayacak bir Grand Göva akşamına imza attı...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenipazar ilçesine bağlı Donduran Köyü’nde 7 dönüm alan üzerine kurulan Grand Göva Restaurant’ın misafirleri, Işık Manço ile eğlence dolu bir akşam yaşadılar.

Yaklaşık 4 saatlik programı boyunca; ‘Dağlar Dağlar’, ‘Gül Pembe’, ‘Gönül Dağı’, ‘Can Bedenden Çıkmayınca’, ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ gibi rahmetli Barış Manço’nun hit olmuş şarkılarını seslendiren Işık Manço, performansı ile misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Manço’nun sahne molalarında misafirler; ‘Erik Dalı’ ve roman havaları ile kendilerini ritme kaptırıp, coştukça coştular. İşletme sahibi Özgür Arslan’ın da eşlik ettiği ‘Kerimoğlu Zeybeği’ ise misafirlerden tam not aldı.

Gecede; evliliklerinin 19. yıldönümlerini kutlayan Nurten-Ramazan Uğurlu çiftinin, evliliklerinin 18. yıldönümlerini kutlayan Sevinç-Ferdi Kayhanlı çiftinin, 36. yaş günlerini kutlayan Selçuk-Selim Mete çiftinin ve 3. yaşını kutladıkları oğulları Ahmethan ile kucaklarına almak için gün saydıkları kızları Mihrican için Avni-İpek Tuncay çiftinin istedikleri şarkıları da seslendiren Manço, ailelerin mutlu günlerini unutamayacakları bir geceye çevirdi.

7 DÖNÜM ALANDA 1000 KİŞİLİK TESİS

Açık ve gölgelik kısmı ile bahçesi, kapalı alanı, otoparkı ve mutfağı ile toplam 7 dönüm alan üzerine kurulu olan Grand Göva Restaurant’ın İşletmecisi Özgür Arslan, özellikle ailelerin tercih ettiği bir mekan olmanın kıvancını yaşadıklarını belirterek, “Sizin de gördüğünüz gibi evlilik yıldönümleri ve doğum günleri gibi özel günlerde aileler Grand Göva’yı tercih ediyor. Çünkü burada hem yılların vermiş olduğu bir işletmecilik tecrübesi hem de karşılıklı güvene, saygıya dayalı bir aile olma bilinci var.

Restaurantımızda, her türlü içeceğin yanı sıra; kuzu kebap ve taze meze çeşitlerinin yer aldığı zengin mutfağımızla da misafirlerimize lezzet vaadediyoruz.

Ayrıca; kına, nişan, düğün, sünnet, toplantı vb. tüm özel gün ve organizasyonlarınızda gölgeliği de bulunan bahçemiz (500 kişilik) ve direksiz/kolonsuz kapalı alanımızla (500 kişilik) yemekli veya yemeksiz şekilde hizmet vermekteyiz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Grand Göva’da ‘Işık Manço’ ile unutulmayacak bir akşam!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin