‘Geleneksel Nazilli Kadınları Festivali’ büyük ilgi gördü!

Bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Geleneksel Nazilli Kadınları Festivali’, ilçe sakinleriyle buluştu. Festivalde, yaklaşık 50 stantta satışa sunulan el emeği, göz nuru ürünler, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Kadınlar Grubu (NKG)’nun her yıl düzenlediği ‘Geleneksel Nazilli Kadınları Festivali’nin 6’ncısı bu yıl Belediye Meydanı’nda Nazillililerle buluştu. Kadınların el emeği, göz nuru ürünlerini, kurulan 50 stantta sergilediği festivalin açılışında, Anka Halk Oyunları kurucusu Hülya Oktay bir zeybek gösterisi sundu. Oktay, gösterisinin sonunda Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’e Türk bayrağı hediye etti.

Festivalde, Anka Halk Oyunları’nın zeybek gösterisi büyük ilgi görürken, kadınları bu önemli günlerinde yalnız bırakmayan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik de harmandalı oynadı.

Kadınlar için çalışmaya, onlara her daim destek olmaya devam edeceklerini ifade eden NKG yöneticilerinden Saime Karakuyu, “5 yıldır geleneksel olarak festival yapıyoruz. Bu geleneği her şartta sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman söylüyoruz; kadınlarımız için sosyal bir proje olarak gördüğümüz Nazilli Kadınları Grubu, kadınlarımızın her daim yanında.. Nazilli kadınları, Nazilli’nin gururu oldu artık. Bize çok inanıyorlar, güveniyorlar. Bu bizim için çok çok önemli. Nazilli’de kadınların gönlünde yer ettiğimizi düşünüyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz, gururluyuz.” dedi.

Grup yöneticiliğini; Saime Karakuyu, Ayten Külcü, Dilara Özay, Emine Tosun, Songül Yeşilyurt, Nurcan Karakaş, Rukiye Gömbel ve Ayşe Çelimli’nin yaptığı NKG tarafından gerçekleştirilen ‘Geleneksel Nazilli Kadınları Festivali’ gün boyunca Nazillilerden büyük ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Geleneksel Nazilli Kadınları Festivali’ büyük ilgi gördü!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin