EURO 2024’ten elendik… Teşekkürler ‘Bizim Çocuklar’

EURO 2024 çeyrek final maçında karşılaştığımız Hollanda’ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda ettik. 35. dakikada Samet’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Millilerimiz, 2. yarıda art arda yediği gollerle organizasyona, çeyrek finalde veda etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde karşılaştığımız Hollanda’ya 2-1 yenilerek, EURO 2024’e veda ettik.
Ronald Koeman yönetimindeki Hollanda ile Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye, Berlin Olimpiyat Stadı’nda Fransız hakem Clement Turpin’in düdük çaldığı müsabakada karşı karşıya geldi.

İlk düdükle birlikte ataklarını sıklaştıran ve oyunu yarı sahamıza yıkmak isteyen Hollandalı futbolculara geçit vermeyen A Millilerimiz, dakikalar 35’i gösterdiğinde Arda Güler’in ortasına iyi yükselen Samet Akaydın’ın kafa vuruşuyla 0-1 öne geçti ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

65. dakikada kaleciden dönen topu tamamlamak isteyen Kaan Ayhan yerde kaldı. Penaltı beklediğimiz bu pozisyonda Hakem Turpin, VAR sonrası oyunun devam etmesini istedi. Dakikalar 70’i gösterdiğinde sağ kanattan yapılan ortaya boş durumda yükselen De Vrij, topu yerden sektirerek ağlarımıza gönderdi: 1-1.

76. dakikada kalabalık gelen Hollanda’da uzak noktaya yapılan ortayı Gakpo ağlarımıza gönderdi; 2-1.

Oyuna giren; Okay Yokuşlu, Kerem Aktürk, Zeki Çelik ve Cenk Tosun ile tempoyu artıran Ay-yıldızlıların çabası, skoru değiştirmeye yetmedi ve sahadan 2-1 mağlup ayrılarak, EURO 2024’e veda ettik.

Karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yarı finale yükselen Hollanda, İsviçre’yi penaltı atışları sonucu yenerek yarı finale yükselen İngiltere ile eşleşti. İngiltere – Hollanda yarı final mücadelesi, 10 Temmuz’da oynanacak.

    BELEDİYE MEYDANI DOLDU TAŞTI!

    A Milli Futbol Takımımızın çeyrek final mücadelesini dev ekrandan yayınlayan Nazilli Belediyesi’nin ‘Sandalyeni Kap Meydana Gel!’ çağrısıyla Nazillililer, Belediye Meydanı’nı hınca hınç doldurdular.

    Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğurul Tetik, “Son saniyeye kadar mücadele, son saniyeye kadar tam destek. Teşekkürler #MİLLİTAKIM, Teşekkürler #NAZİLLİ.” ifadelerini kullandı.

    0
    mutlu
    Mutlu
    0
    _zg_n
    Üzgün
    0
    sinirli
    Sinirli
    0
    _a_rm_
    Şaşırmış
    0
    vir_sl_
    Virüslü
    EURO 2024’ten elendik… Teşekkürler ‘Bizim Çocuklar’

    Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

    Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bizi Takip Edin