Eski değil eskimeyen ‘Yeşilçam Film Müzikleri’ne yoğun ilgi!

Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 110. yılını kutlayan Yeşilçam’ın eski değil eskimeyen Film Şarkıları ile sanatseverleri geçmişe götürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun ‘Yeşilçam Film Şarkıları’ konseri Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in, Annesi Gönül Tetik ve eşi Ayşin Tetik ile izlediği konsere; Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz ve eşi Melek Yılmaz, Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sunuculuğunu Mine Aytan’ın, Şefliğini Mustafa Dinçkol’un yaptığı ve Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği eskimeyen şarkılar, dinleyenleri geçmiş yılların güzellikleri ve hatıralarıyla dolu bir yolculuğa çıkardı. Usta sanatçıların filmlerindeki müziklerin yer aldığı konserde; Zeki Müren’den Filiz Akın’a, Adile Naşit’ten Münir Özkul’a, Kadir İnanır’dan İzzet Günay’a, Tarık Akan’dan Emel Sayın’a, Hülya Koçyiğit’ten Kemal Sunal’a, Zeynep Değirmencioğlu’ndan Ediz Hun’a kadar Yeşilçam’ın unutulmaz aktörlerinin rol aldığı sinema filmlerinin müzikleri, Nazilli’de yeniden hayat buldu.

BU KORO, PERFORMANSLARINI BAŞKA ŞEHİRLERDE DE SERGİLEMELİ!

‘Yeşilçam’ın 110. Yılı’ dolayısıyla gerçekleştirilen konser ile muhteşem bir gece yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik; “Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’ndan böylesine bir konseri dinleyebilmek ayrı bir mutluluk. Bu gece çok özel ve güzel insanları andık. Bu konser bizleri 1950’li yıllardan günümüze kadar getiren, geçmiş ile günümüzü birleştiren, geleceğe doğru şekil veren bir his uyandırdı içimizde. Çok güzel bir konser olacağını önceden tahmin edebiliyordum ama bu kadar iyisini değil. Bu koronun sadece Nazilli’de değil başka şehirlerde de performanslarını sergilemelerini arzuluyorum. Başta koro şefimiz olmak üzere, tüm korist ve solistlere teşekkür etmek istiyorum. Özellikle de bizleri o nostaljik günlere götürdükleri için. Böyle bir gecenin düzenlenmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarım; yüreğinize elinize kolunuza ve ağzınıza sağlık.” dedi.

Konser sonunda protokol üyeleri sahneye davet edilerek söyledikleri İzmir Marşı ve Parla Marşı’na dinleyicilerin de bayraklarla birlikte eşlik etmesi, renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Tetik, solist ve koristleri tek tek çiçek takdimiyle tebrik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski değil eskimeyen ‘Yeşilçam Film Müzikleri’ne yoğun ilgi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin