Eğitim ve eğlence bir arada… ‘Geleceğe Kulaç Atıyorum’

Çocukların su ile tanışıp temel yüzme becerilerini kazanmasını hedefleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Geleceğe Kulaç Atıyorum’ projesinin açılışı için Nazilli Kapalı Yüzme Havuzu’nda tören düzenlendi. Proje ile yüzme bilmeyen ilkokul öğrencileri sağlıklı ve eğlenceli aktiviteler eşliğinde yüzme öğrenecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında hayata geçireceği 14 projeden biri olan ‘Geleceğe Kulaç Atıyorum’ projesi, Nazilli Kapalı Yüzme Havuzu’nda törenle başladı.

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen ‘Geleceğe Kulaç Atıyorum’ projesi ile yüzme bilmeyen ilkokul öğrencilerine yüzme öğretmek ve sağlıklı, eğlenceli bir aktivite sunmak amaçlanıyor. 

Nazilli Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen törene; Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ve Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Havuzun Nazilli’ye kazandırılan çok önemli bir hizmet olduğunu belirten AK Partili Başkan Beyazıt, “Kaymakamımızın önderliğinde yapılan bu hizmetten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Böyle bir dönemde çocuklarımızın spora özendirilmesi çok önemli bir çalışma.” dedi.

“Tüm çocuklarımızın spor yapmasını istiyoruz.” diyen Kaymakam Kan da, “Bu projeyi hazırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Keşke bütün çocuklarımızı bir spor dalına yönlendirebilsek. Bu benim hayalim. Nazilli’de bunu gerçekleştirmek için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, ilk yüzme dersini izledi ve ders sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇOCUKLAR, BU KURSLA BİR SPOR DALINDA YETENEK KAZANACAK!

Çocukların su ile tanışıp temel yüzme becerilerini kazanmasını hedefleyen “Geleceğe Kulaç Atıyorum” projesi kapsamındaki kurs, deneyimli antrenörler eşliğinde güvenli ve eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilecek.

Kurs programı, öğrencilerin yaş ve yüzme seviyelerine uygun gruplara ayrılarak planlanıyor. Bu sayede, yüzme bilmeyen çocuklar suya güvenli bir şekilde adapte olurken, yüzme becerisi olanlar ise tekniklerini geliştirip ileri düzeye geçme fırsatı bulacaklar. Antrenörler, her çocuğun bireysel gelişimini dikkatle takip ederek, onlara destek sağlayacak.

Uzmanlar, çocuk yaşta yüzme eğitiminin, fiziksel gelişim, koordinasyon ve güven duygusunun gelişimine katkıda bulunduğunu belirtiyor. Bu kurs sayesinde çocuklar, sadece bir spor dalında yetenek kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda suyun keyfini güvenli bir şekilde çıkarmayı öğrenecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eğitim ve eğlence bir arada… ‘Geleceğe Kulaç Atıyorum’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin