Ege Belediyeler Birliği’nde, Başkan Tetik’e önemli görev!

Ege Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı’nda Encümen Üyeliği görevine seçilen Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yerel yönetimler arasında iş birliği ve dayanışmayı sağlamak adına Ege Belediyeler Birliği’nin büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Balçova Kaya Termal Otel’de gerçekleştirildi. Yapılan oylamada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek birlik başkanlığına seçilirken, Nazilli Belediye Başkanı Doktor Ertuğrul Tetik ise Encümen Üyeliği görevine getirildi.

Toplantının ardından konuşan Başkan Tetik; Birlik Başkanı seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i tebrik ederek, Encümen Üyeliği görevine kendisine layık gören tüm birlik üyelerine şükranlarını sundu.

Tetik, şunları söyledi: “Geçtiğimiz gün Türkiye Belediyeler Birliği’nde Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun encümen üyesi olarak görev almasının mutluluğunu yaşadık. Yerel yönetimler arasında iş birliği ve dayanışmayı sağlamak adına Ege Belediyeler Birliği büyük bir öneme sahip. Ortak projeler ve deneyimleri paylaşarak halkımıza daha iyi bir sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni görevimin Nazillimize ve birliğimize hayırlı olmasını diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ege Belediyeler Birliği’nde, Başkan Tetik’e önemli görev!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin