DK ve DW mağazaları, İnci Yaşam AVM’de açıldı!

Çocuk giyimi ve kadın aksesuarı mağazaları Dazzling Kids (DK) ve Dazzling Womens (DW), İnci Yaşam AVM'de açıldı. Şiddete uğrayan kadınların ve çocukların yüzlerini güldürmek, onları mutlu etmek istediklerini ifade eden Abdüssamet Yörük, bu yüzden mağazanın isminin Parlayan Çocuklar ve Parlayan Kadınlar olduğunu dile getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç girişimci Abdüssamet Yörük’ün sahibi olduğu Dazzling Kids (DK) ve Dazzling Womens (DW) İnci Yaşam AVM alt katta hizmete açıldı.

Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Yılmaz ve İbrahim Özkan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Eren, SP Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüdai Tosun, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya, önceki dönem Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Rüya Mobilya sahibi iş insanı Mesut Öztunç’un da katıldığı açılışa; adliye, emniyet personelleri, avukatlar, komşu esnaflar, Yörük’ün ailesi ve arkadaşları katıldı.

‘Hayırlı olsun’ temennileri eşliğinde kesilen kurdele ile açılışı gerçekleştirilen DK ve DW mağazaları, hem çocuk kıyafetinde hem de kadın aksesuarında iddialı bir koleksiyon sunuyor.

PARLAYAN ÇOCUKLAR, PARLAYAN KADINLAR!

Açılış sonrası görüşlerini aldığımız Yörük, “Nazilli merkezdeki ilk alışveriş merkezi olan İnci Yaşam AVM’de, Dazzling Kids ve Dazzling Womens adıyla Nazilli genelinde eksikliğini gördüğümüz çocuk giyimi ve takı üzerine bir çalışma yapmak istedik, başardığımızı da düşünüyorum. İnşallah Nazilli halkımızın isteklerini, taleplerini, beklentilerini yerine getirmeye çalışacağız.

Her şey Nazilli için, Nazillili çocuklarımız ve Nazillili kadınlarımız için diyerek bu yola çıktık. İnşallah da alnımızın akıyla bunu da başararak, halkımızı memnun edecek ve yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Çocuk ya da kadın, tüm Nazilli halkını mağazalarına beklediklerini ifade eden Yörük, ürünlerini İstanbul’da çalışmış oldukları firmanın seçkin koleksiyonları arasından seçip getirdiklerini ve aynı şekilde Çin’de çalışmış oldukları bir firma olduğunu belirterek, müşterilerin isteği ve beğenileri doğrultusunda özel tasarım imalatları olduğunu da sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
DK ve DW mağazaları, İnci Yaşam AVM’de açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin