“Dilediğiniz Lezzet” Dilek Lokantası’nda!..

Nazilli Pidesi, Adana Kebabı (Adana Ticaret Odası’ndan tescilli), Bursa İskenderi, Döner, Izgara, Kebap ve Sulu Yemek çeşitleri derken her gün 100 çeşit yemeği ilk günkü lezzeti ve görselliğiyle sunan Dilek Lokantası’nın üçüncü kuşak işletmecisi Nuri Dilek, zirveye uzanan lezzet yolculuğunu Gazete NAZİLLİ’ye anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurulduğu 1976 yılından bugüne “Dilediğiniz Lezzet” mottosuyla yaklaşık yarım asırdır Nazilli’de hizmet veren Dilek Lokantası; ilk günkü yerinde, ilk günkü ismiyle, ilk günkü heyecanı ve ilk günkü lezzet reçeteleriyle damakları şenlendirmeye devam ediyor.

Her gün müşterilerine; Nazilli Pidesi, Adana Ticaret Odası’ndan tescilli Adana Kebabı, Tereyağlı Bursa İskenderi, Döner, Izgara ve Kebap çeşitleri, Sulu Yemek Çeşitleri, Tatlılar derken yaklaşık 100 çeşit yemeği ilk günkü lezzeti ve görselliğiyle sunan Dilek Lokantası’nın üçüncü kuşak işletmecisi Nuri Dilek, zirveye uzanan lezzet yolculuğunu Gazete NAZİLLİ İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kamış’a anlattı…

“DİLEDİĞİNİZ LEZZET” ÜÇÜNCÜ KUŞAĞA EMANET!

Dilek Lokantası’nın bugün üçüncü kuşak tarafından ilk günkü heyecan, titizlik ve sorumlulukla işletildiğinin altını çizen Nuri Dilek, damak tadına güvenenlerin ve lezzette kalitenin tesadüf olmadığını bilenlerin ilk tercihi olmanın kıvancını yaşadıklarını belirterek, sektör lideri olmak ve sektöre yön verebilmek için günün şartlarını, olanaklarını, yenilikleri takip ettiklerini ama ilk günkü o lezzet reçetelerinden taviz vermediklerinin altını çizdi.

Bir gıda işletmesinin ihtiyacı olan evrakları almış olmakla yetinmediklerini ifade eden Dilek, “İlk ve tek olan TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, Türk Patent Kurumu’ndan Marka Tescil Belgesi, Ustalık ve Usta Öğretici Belgeleri, Hijyen Belgeleri, ADÜ İş Güvenliği ve Sağlığı Belgesi başta olmak üzere, birçok kurum ve kuruluştan Sertifika, Teşekkür ve Ödüller aldık. Durduk mu, durmadık! En iyiye olan yolculuğumuz hep devam etti. Gıda mühendisleri gözetiminde gıdaya uygun ekipman kullanmak ve günlük üretilen yemeklerden numune alarak gıda zehirlenmelerinin önüne geçmek, bizim her daim önceliğimiz oldu. Hem sektör paydaşlarımıza örnek oluyoruz hem de vatandaşlarımıza “Dilediğiniz Lezzet”in emin ellerde olduğunu gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

Fabrikalara ve küçük çaplı işletmelere tabldot yemek servisi hizmeti verdiklerini belirten Dilek, yine sektörde ilk olan vakumlu ambalaj makinesi ile paketledikleri üç gözlü -mikrodalgada ısıtmaya uygun- kaplarda Dilek lezzetlerini ve kalitesini, kendi araçlarıyla sıcak ve hijyenik bir şekilde ulaştırdıklarını söyledi.

“Sabah 07:00’dan gece 00:00’a kadar “Dilediğiniz Lezzet” ister salonumuzda, isterseniz de evinizde, işyerinizde!..” diyen Dilek, “Arslanlı ve İsabeyli’ye kadar paket servisimiz var ve siparişinizin ücreti haricinde ekstra hiçbir servis ücreti vs. almıyoruz. Ayrıca; “Dilediğiniz Lezzet”lere Getir, Trendyol Yemek ve Yemek Sepeti’nden de ulaşabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

Nuri Dilek, 0256 313 99 99 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabileceğini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Dilediğiniz Lezzet” Dilek Lokantası’nda!..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin