Dereköy Çayı kenarındaki yürüyüş yolları da temizlendi!

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Dereköy Çayı kenarındaki yürüyüş yolunda kapsamlı ot biçme, budama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil alanların tamamında bakım ve temizlik çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Dereköy Çayı’nın Turan Mahallesi kısmı ile Yeşil Mahalle tarafındaki Şehitler Parkı yürüyüş yolunun bakım ve temizliğini yaptı.

Çayın her iki tarafındaki yürüyüş yolları üzerinde kapsamlı temizlik çalışması yapan ekipler, kaldırım ve yeşil alanlardaki yabani otları temizleyip, uzayan çimleri biçti. Süs bitkileri üzerindeki kurumuş dalları da budayan ekipler, çevreye yayılan ot ve çöplerin tamamını toplayarak temizledi.

Sorumluluk sahası içerisindeki tüm yeşil alanlarda bu çalışmaların devam edeceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerimizin emeklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özverili çalışmalarıyla yeşil alanlarımız ve yürüyüş yollarımızda ot biçme, budama ve temizlik yaparak hem görsel hem de sağlıklı ortamlar sağlarken halkımızın yoğun olarak kullandıkları bu alanları ferah bir görünüme kavuşturuyorlar. Ekiplerimiz rutin çalışmalarının yanı sıra periyodik aralıklarla bu tür genel çalışmaları, planlanan programlar çerçevesinde yapmaya devam edecek.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dereköy Çayı kenarındaki yürüyüş yolları da temizlendi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin